Öne Çıkanlar Mahmut Özer Maden Çalışanları Fransızca Öğretmeni psikolog ataması Devredilen Taşınırların Kaydı

Kesişme: İyi ki Varsın Eren Filmi Konusu ve Oyuncuları

TRT ortak yapımı 'Kesişme: İyi ki Varsın Eren' filminin galası Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldı. Galaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyp Erdoğan'ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Dram ve biyolografi türündeki Kesişme: İyi ki Varsın Eren filminin yapımcılığını Mustafa Uslu yapmış olup, senaryosu Mert Dikmen, Alper Uyar ve Özer Feyzioğlu tarafından kaleme alınmıştır. Filmin yönetmenliğini Özer Feyzioğlu üstlenmiştir. Filmin müziğini Fahir Atakoğlu, görüntü yönetmenliğini Jean Paul Seresin yapmıştır. 

Başrollerde İsmail Hacıoğlu ve Rahman Beşel'in yer aldığı 120 dakika süren Kesişme: İyi ki Varsın Eren filmi; 11 Ağustos 2017 günü Trabzon, Maçka'da teröristlerle Türk emniyet güçlerinin girdiği çatışmada PKK'lıların saldırısı sonucu hayatını kaybeden Eren Bülbül ve onu korumaya çalışırken öldürülen Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hayat hikayesini konu almaktadır.

Ayrıca filmde; Emir Çiçek, Mutlunur Lafçı ve Atay Yıldız da yer alan diğer oyunculardandır. Abdülkadir Ömür ise filmde yer alan konuk futbolcudur.

İsmail Hacıoğlu Ferhat Gedik rolündedir. Rahman Beşel/Ahmet Eren Taşdelen Eren Bülbül rolündedir. Alayça Öztürk Cemile Gedik rolündedir. Gülçin Kültür Şahin Ayşe Bülbül rolündedir.

1 Ocak 2002 tarihinde Trabzon'un Maçka ilçesinde dünyaya gelen Eren Bülbül, 11 Ağustos 2017 tarihinde 15 yaşındayken yine Trabzon'un Maçka ilçesinde Türk emniyet güçleri ile PKK üyeleri arasında yaşanan çatışmada PKK'lıların saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.