Öne Çıkanlar Öğretmenlik Alanları Ramazan Pidesi Malzemeleri Şaban Ayı Sureleri Yardımcı Personel öğretmen

AFAD Yardım Market İle Nasıl Bağış Yapılır? AFAD Yardım Market Uygulaması Nedir?

''AFAD Yardım Market'' Uygulaması ile vatandaşlar, depremzedelere hızlı bir şekilde destekte bulunma imkanına sahip oldu. AFAD Yardım Market'ten nasıl yardımda bulunacağına ilişkin detayların bulunduğu bir internet sitesi (https://afadyardimmarket.gov.tr/) oluşturuldu. 

AFAD Yardım Market ile bebek seti, çadır, kuru gıda (bakliyat) kolisi, gıda kolisi, uyku tulumu, hijyen kolisi, evcil/sokak hayvanları için mama, battaniye gibi temel ürünler için yardımda bulunulabilir. Ayrıca Bağış Kutusu ile bağış yapmak istenen ürün sepete eklenebilir. Kira Bağışı için https://kira.afadyardimmarket.gov.tr/ linkini tıklayabilirsiniz.

Bağış yapmak istenen ürünleri seçildıkten sonra bağış sepeti bölümünden miktar seçilir ve "Bağış Yap" butonuna basılıp ödeme ekranından işleme devam edilir.

AFAD'ın resmi twitter hesabından yapılan paylaşımda ''AFAD Yardım Market’te destekleriniz tek tıkla afetzedelere ulaşıyor, yaralar Türkiye’nin dayanışmasıyla sarılıyor. Desteklerimiz sepette, kalplerimiz afet bölgesinde.'' denildi.

11 ilimizi etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle afete maruz kalan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının internet üzerinden de karşılanabilmesi için “AFAD Yardım Market” uygulaması hayata geçirilmiştir.

Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız, internet ortamında “www.afad.gov.tr” veya “https://afadyardimmarket.gov.tr” adreslerinden kira yardımında bulunabilir; yardım yapmak istedikleri ürünleri ve miktarını seçip doğrudan ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilirler. Ayrıca deprem bölgesinde bulunan yardım dağıtım noktalarını gösterir haritaya “https://www.afad.gov.tr/yardim-noktalari” adresinden erişilebilmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.