Öne Çıkanlar Kamu Birliği Konfederasyonu Kurum Takip Sistemi Veri Girişi yüz tanıma sistemi engelli Hazine ve Maliye Bakanlığı

1 Şubat 2021 Tarihli  TEFBİS Tahmini Bütçe Veri Girişleri

Başkan Bakan a. Mehmet Fatih LEBLEBİCİ imzalı resmi yazıda ''Bakanlığımıza bağlı tüm resmi kurumlarımızın (öğretmenevleri hariç) TEFBİS sisteminde 2021 yılına ait Okul Aile Birliği Modülü Tahmini Bütçe veri girişleri ve İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından onay işlemlerinin yapılması için aşağıda belirtilen tarihler arasında açılmıştır.

Okul Aile Birliği Modülü için tahmini bütçe veri girişleri 01.02.2021 - 26.02.2021 tarihleri arasında, İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri Modülleri için tahmini bütçe onay işlemlerinin 01.02.2021-05.03.2021 tarihleri arasında tamamlanması gerekmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.