Öne Çıkanlar Kamu Birliği Konfederasyonu Kurum Takip Sistemi Veri Girişi yüz tanıma sistemi Haziran Dönemi İsteğe Bağlı Sözleşmeli

15 Mart 2021 Tarihli Açık Öğretim Okulları Kayıt İşlemleri Yazısı

Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK, Bakan Yardımcısı Mustafa SAFRAN ve Genel Müdür Yusuf BÜYÜK imzalı resmi yazıda ''Bakanlığımız bünyesinde faaliyetlerini yürüten açık öğretim okullarının 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı 2. dönem sınavları için sistemde kayıtlı öğrencilerin kayıt yenileme işlemleri 21 Ocak 2021 tarihli ve E-24659360-20-19497417 sayılı Makam Oluru doğrultusunda yapılacaktır.

Açık Öğretim Lisesi kayit şartlarını taşıyan ilköğretim ortaokul mezunu olup e-Okul/Açık Öğretim Ortaokulu Bilgi Yönetim Sistemi'nde kaydı olan öğrencilerin Açık Öğretim Lisesine ilk kayıt işlemlerini yaptırabilmesi.

Açık Öğretim Ortaokulu kayn şartlarını taşıyan c-Yaygın e-Okul Sisteminde kaydı olan öğrencilerin Açık Oğretim Ortaokuluna ilk kayıt işlemlerini yaptırabilmesi.

Yukarıda belirtilen kayıt şartlarını taşıyan öğrencilerin Açık Ögretim Lisesi ve Açık Öğretim Ortaokulu 2020-2021 egitim ve ögretim yılı 2. dönem ilk kayıt işlemlerinin 15 Mart 2021 tarihinden 19 Mart 2021 tarihi mesai bitimine kadar yapılması,

Belirtilen tarihlerde ilk kayıt işlemlerinin yapılabilmesi ve sınav katılım ücretlerinin yatırılabilmesi için banka hesaplarının 15 Mart 2021 tarihinden 19 Mart 2021 tarihi mesai bitimine kadar açık tutulması, Genel Müdürlüğümüzce uygun görülmektedir. Makamlarınızca da uygun görülmesi halinde olurlarınıza arz ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.