Öne Çıkanlar Öğretmenlik Alanları Şaban Ayı Sureleri Ramazan Pidesi Malzemeleri Yardımcı Personel MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü

2. Sınıf İYEP Materyalleri Dağıtımı (30 Eylül 2021)

Genel Müdür V. Bakan a. Yaşar Koçak imzalı resmi yazıda ''Genel Müdürlüğümüzce ilkokulların 3'üncü sınıflarına devam eden, çeşitli nedenlerle okuma, yazma, okuduğunu anlama becerileri ve doğal sayılar, doğal sayılarla dört işlem öğrenme alanlarındaki kazanımlara yeterli düzeyde ulaşamayan öğrenciler için İlkokullarda Yetiştirme Programı (İYEP) hazırlanmış ve Bakanlık Makamı'nın 19 Eylül 2018 tarihli ve 16702389 sayılı Onayı ve Bakanlık Makamı'nın 2 Eylül 2019 tarihli ve 15733452 sayılı Onayı ile uygulanmaya devam etmektedir.

Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (CoVID-19) salgını nedeni ile 2020-2021 eğitim öğretim yılında 1'inci sınıf olan öğrencilerin öğrenme eksikleri tespit etmek ve bu eksikliklerin giderilmesine yönelik çalışmalar için 2'inci sınıf Öğrenci Belirleme Aracı (ÖBA) hazırlanmıştır. Bu doğrultuda ilinizde 2. Sınıflara ÖBA uygulaması yapılacaktır. Bu materyallerin illere dağıtımı Ders Aletleri Yapım Merkezi tarafından yapılacak, materyallerin araçtan indirme ve depolama işlemleri İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından gerçekleştirilecektir. Materyallerin Dağıtımında ekte gönderilen İYEP 2'inci Sınıf Materyal Dağıtım Takvimine dikkat edilmesi hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.