Öne Çıkanlar Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği Özel Eğitim Okulları Haftalık Ders Çizelgeleri Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı İl İçi Mazeret Tayinleri 4B statüsü

20 Bin Sözleşmeli Öğretmen Atama Kontenjanları

KamuMeb.net -  Öğretmen adayları en fazla 20 eğitim kurumunu tercih edebilecek. Atamalar elektronik ortamda gerçekleştirilecektir. Atama sonuçları http://personel.meb.gov.tr adresinden duyurulacak. 
Atama yapılacak alanlar ile başvuruya esas olacak taban puan ve kontenjan listesine baktığımızda en fazla kontenjan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Fen Bilimleri/Fen ve Teknoloji, İlköğretim Matematik, İngilizce, Okul Öncesi, Özel Eğitim, Rehberlik, Sınıf Öğretmenliği, Türkçe branşına ayrılmış durumda. Toplamda 19914 kontenjan ayrılmıştır.

Sözlü sınav Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Erzurum, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Konya, Malatya, Mardin, Muğla, Kocaeli, Samsun, Sivas, Trabzon ve Van ilinde yapılacak.

Ön başvuru, sözlü sınav merkezlerinin ilanı, sınav merkezi tercihlerinin alınması süreci 26 Mart - 1 Nisan2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Sınav merkezleri 5 Nisan 2019 tarihinde ilan edilecek olup sözlü sınavlar 12-30 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılacak. Sözlü sınav sonuçları 4 Temmuz 2019 tarihinde ilan edilecek olup sözlü sınav sonuçlarına ilişkin itirazlar 8-10 Temmuz 2019 tarihleri arasında alınacak. Sözlü sınav sonuçları itirazları 16 Temmuz 2019 tarihinde sonuçlandırılacak.

DUYURU

Bu yazının tüm hakları KamuMeb.net'e aittir. Kaynak göstermeden alıntılanamaz.

KamuMeb.net - özel haber

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.