Öne Çıkanlar A101 4 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Koronavirüs Diyanet İşleri Başkanlığı Mahmut Özer öğretmen

2018 Yılı Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri Başvuru Tarihleri

KamuMeb.net - 2023 Türkiye vizyonunun hedeflerini yakalamak, yöneticilerimiz ile öğretmen ve öğrencilerimizin yenilikçi uygulamaları hayata geçirmelerini teşvik etmek amacıyla “Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri”nin altıncısı 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında Genel Müdürlüğümüzce gerçekleştirilecektir.

Başvuruyu tamamla işleminden sonra mutlaka kaydet butonu ile kaydedilmelidir. Aksi takdirde başvuru tamamlanmamış olacaktır. Onaylanmamış başvuru için, başvuru yapılmış sayılmaz, onaylanan başvuruda da herhangi bir değişiklik yapılamaz. 

Başvuruları Başvurular 09-22 Nisan 2018 tarihleri arasında bireysel ve kurumsal olarak http://eoyo.meb.gov.tr/Login.aspx adresi üzerinden elektronik ortamda yapılacak Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri, yenilikçi uygulamaları eğitim sistemine kazandırmayı; öğrenci ve öğretmenlere daha iyi eğitim ve öğretim imkanları sunmayı; 2023 Türkiye vizyonunun gerektirdiği hedefleri yakalamayı ve yöneticiler ile öğretmen ve öğrencileri yenilikçi uygulamaları hayata geçirmelerini teşvik ederek eğitim ortamlarının kalitesini artırmayı amaçlar.

1. Kategoride Öğretim Yöntem ve Teknikleri, 2. Kategoride Bilimsel ve Teknolojik Faaliyetler, 3. Kategoride Kurumsal Kapasitenin Geliştirilmesi, 4. Kategoride Eğitim Öğretime Erişim ve Yönlendirme, 5. Kategoride Olumlu Tutum ve Davranışların Geliştirilmesi yer almaktadır.

2017/15 Sayılı Genelge

Örnek Rapor Formatı

Başvuru Kılavuzu

İstatistiki Bölge Birimleri Sınıflaması(İBSS)

Bu yazının tüm hakları KamuMeb.net'e aittir. Kaynak göstermeden alıntılanamaz.

KamuMeb.net - özel haber


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.