Öne Çıkanlar Fatma AFYONCU Milli Eğitim Bakanlığı Maden Çalışanları öğretmen Murat Kurum

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı İşletmelerde Mesleki Eğitim/Staj ve Yüz Yüze Eğitim Durumu

Genel Müdür Bakan a. Yusuf Büyük imzalı resmi yazıda; ''Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün 15 Ağustos 2020 tarihli ve 10700187 sayılı yazısı ile mesleki ve teknik anadolu liselerinde işletmelerde beceri eğitimlerinin 21 Eylül 2020 tarihinde başlayacağı belirtilmişti. Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün 25 Eylül 2020 tarihli ve 13501095 sayılı yazısında ise yüz yüze eğitim veren okul ve kurumlardaki öğrencilerin işletmelerde mesleki eğitim/staj uygulamalarının, işletmenin talebi ve öğrencilerin rızası doğrultusunda, Koronavirüs (COVID-19) salgınına yönelik gerekli tedbirlerin işletmeler tarafından alınması şartıyla 28 Eylül 2020 tarihinden itibaren başlatılması, işletmelere gönderilemeyen öğrencilere ise Koronavirüs (COVID-19) salgınına yönelik gerekli tedbirler alınarak ''işletmelerde beceri/mesleki eğitimi'' dersinin okul/kurumlarda yaptırılması uygun görülmüştür.

Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ile Mesleki Açık Öğretim Lisesi yüz yüze eğitimlerinin Genel Müdürlüğümüzün 25 Eylül 2020 tarihli ve 13525275 sayılı Makam Oluru ile belirlenen yeni kayıt, kayıt yenileme tarihinin bitimi olan 9 Ekim 2020 tairini müteakip Koronavirüs (COVID-19) salgınının seyrine göre ve gerekli tedbirlerin okul/kurumlar tarafından alınması şartıyla başlatılması hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.