Öne Çıkanlar öğretmen Kamu Birliği Konfederasyonu Kurum Takip Sistemi Veri Girişi yüz tanıma sistemi Hazine ve Maliye Bakanlığı

2021 Kalfalık/Ustalık Sınav Takvimi Güncellendi (30 Nisan 2021)

Genel Müdür Bakan a. Kemal Varın Numanoğlu imzalı resmi yazıda ''Koronavirüs (COVID-19) salgınının, toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla 26 Nisan 2021 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısında alınan kararlar doğrultusunda yayımlanan İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünün 27 Nisan 2021 tarihli ve E-89780865-153-7576 Sayılı Genelgesi ile 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19.00'dan 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05.00'e kadar sürecek olan tam kapanma sürecine girilmiştir.

Bu nedenle, Genel Müdürlüğümüze bağlı mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarında MEB Önceki Öğrenmelerin Tanınması, Denklik ve Ölçme Değerlendirme İşlemleri İle İlgili Usul ve Esaslara İlişkin Yönerge ve 2021 Yılı Kalfalık/Ustalık Sınavları Çalışma Takvimi doğrultusunda yapılmakta olan Kalfalık/Ustalık sınavlarının takviminde de değişiklik yapma ihtiyacı ortaya çıkmıştır.

Bu kapsamda güncellenen 2021 Yılı Kalfalık/Ustalık Sınavları Çalışma Takvimi yazımız ekinde sunulmuştur.

2021 Yılı Haziran sınav döneminden itibaren yapılacak olan Kalfalık/Ustalık sınavları ile ilgili iş ve işlemlerin ekteki takvimde belirtilen tarihlerde yapılması hususunda bilgilerinizi ve gereğini arz rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.