Öne Çıkanlar engelli MEB İşveren Vekili okullarda şiddet Fatma AFYONCU

2021 Yılı Kasım Ayı Yardımcı Kaynak Destek Paketi

İnternet ortamından erişilebilen yardımcı kaynak paketi, öğrencilere basılı olarak ücretsiz şekilde öğrencilere ulaştırılacak. Yardımcı destek paketinde çalışma soruları, örnek sorular, etkileşimli sorular, tekrar testleri, LGS kasım ayı örnek soru kitapçığı ve YKS'ye yönelik TYT, AYT ve YDT örnek soru kitapçıkların yanı sıra 2. sınıftan 7. sınıfa kadar öğrencilerin yararlanabileceği 2 bin 200 çalışma sorusu da yer almaktadır.

Yardımcı kaynak destek paketinde 8. sınıfta öğrenim gören öğrencilerin 2022 yılında yapılacak olan "Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav"a yönelik kasım ayı örnek soru kitapçığı da yayımlandı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na yönelik kaynak setinde ise 3 TYT, 6 AYT ve 1 YDT kitapçığında 1.600 soru bulunuyor.

8, 9 ve 10. sınıf öğrencileri için etkileşimli sorular da yardımcı kaynak paketinde paylaşılmaya devam ediyor. 

9, 10, 11 ve 12. sınıf öğrencileri için çeşitli derslerden konu tekrarlarının ve soru çözümlerinin yer aldığı videolar da hazırlandı.

Yardımcı Kaynak Peketi'de ayrıca; temel eğitim ve ortaöğretim kademelerinde eğitim gören özel eğitim öğrencileri için boşluk doldurma, benzerlik ve farklılıkları bulma, eşleme, anlama ve anlatma tekniklerini içeren etkinlikler yer almaktadır.

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Çalışma arkadaşlarımızın büyük emeğiyle 2. sınıftan 12. sınıfa kadar olan tüm sınıf düzeyleri için hazırladıkları ilk Yardımcı Kaynak Destek Paketi'ni ekim ayında yayımlamıştık. Bugün de kasım ayı destek paketini paylaştık. Öğrenci ve öğretmenlerimiz tüm kaynaklara internet üzerinden kolaylıkla ulaşabilecekler. Ayrıca bu kaynakları tüm öğrencilerimize basılı olarak da ulaştıracağız. Her ayın ilk haftası paketleri yayımlamayı sürdürürken paketin içeriğindeki çeşitliliği de artıracağız. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımı kutluyorum." dedi.

YARDIMCI KAYNAK PAKETİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.