Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı Daimi Engelli İşçi akademik yükseltme ve atama ölçütleri Harika Ötesi iki Ayrı Lezzet Doçentlik Belgeleri

2022 Yılı Kasım Ara Tatil Mesleki Çalışma Programı Nasıl Yapılacak?

Kasım ve Nisan aylarında yapılacak ara tatillerde hazırlanan program çerçevesinde öğretmenler mesleki çalışma programına kendi okullarında katılacak. Yani öğretmenler okula gitmeden bu döneme ait mesleki çalışma programlarını Öğretmen Bilişim Ağı (ÖBA) üzerinden uzaktan eğitim şeklinde tamamlama imkanına sahip olacak.

Konuya ilişkin açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ''Öğretmenlerimiz, 14-18 Kasım tarihleri arasındaki ara tatilde okula gitmeden bu dönemdeki mesleki çalışma programlarını Öğretmen Bilişim Ağı (ÖBA) üzerinden uzaktan eğitim yoluyla tamamlayabilecekler. Ayrıca bu kapsamda ÖBA'dan bugüne kadar yayımladığımız tüm içerikleri de yeniden öğretimlerimizin istifadesine sunuyoruz. Öğretmenlerimiz, Millî Eğitim Bakanlığı yayınlarından çıkan kitaplardan oluşan özel bir seçkiden hazırlanan e-kütüphaneye de yine ÖBA üzerinden ulaşabilecek. Bu dönemde yeni eğitim konuları yanı sıra ÖBA'da geçmişten günümüze yayınlanmış 77 eğitim başlığı yer alacak. Öğretmenlerimiz daha önce almadıkları herhangi bir eğitimi tamamları yeterli olacak. Diğer taraftan ÖBA'nın kişisel ve mesleki gelişim için bir platform hâline gelmesi hedefimiz doğrultusunda içerikleri zenginleştirme çalışmalarımız devam etmektedir. Bu çerçevede Millî Eğitim Bakanlığı yayınlarında yer alan kitaplara ÖBA üzerinden erişim imkânı sağlandı ve ilk aşamada 55 kitap sanal ortamda öğretmenlerimizin erişimine açıldı.'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.