Öne Çıkanlar engelli MEB öğretmen İşveren Vekili okullarda şiddet

2023-YKS Okul Birincisi Adaylar ve Eğitim Bilgisi Onay İşlemleri (23 Mart 2023)

Bakan Yardımcısı Osman SEZGİN imzalı resmi yazıda "2023-YKS'ye girecek öğrencilere yönelik e-Okul Yönetim Bilgi Sisteminde okul idarelerince yapılacak ders notu, denklik belgesi kaydı, sağlık raporu özürlü/özürsüz devamsızlık girişi, sorumluluk sınav notu, yılsonu başarı puanı vb bilgi giriş/güncelleme işlemlerinin ÖSYM tarafından bildirilen tarihler öncesinde tamamlanarak öğrencilerin diploma/mezuniyet işlemleri ve okul birincisi belirleme işlemlerinin, doğru ve eksiksiz bir şekilde e-Okul sistemine işlenmesi hakkındaki Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığının 13.03.2023 tarihli ve E-63282839-104.01. 03.07-195159 sayılı yazısı incelenmiştir.

Yukarıda belirtilen iş ve işlemlerin e-Okul sistemine süresi içinde işlenmesi, öğrenci mağduriyetlerinin ve dava süreçlerinin yaşanmaması, il/ilçe millî eğitim müdürlükleri ile eğitim kurumu müdürlüklerince gerekli tedbirlerin süresi içinde alınması ve takibinin yapılması hususunu bilgilerinize rica ederim." denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.