Öne Çıkanlar engelli MEB öğretmen İşveren Vekili okullarda şiddet

23 Haziran 2021 Tarihli MEB Taşıma Yoluyla Eğitime Erişim Yönetmeliğinde Değişiklik

11/9/2014 tarihli ve 29116 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Millî Eğitim Bakanlığı Taşıma Yoluyla Eğitime Erişim Yönetmeliğinin 21 inci maddesinin başlığı “Görevlilerin sorumluluğu ve denetim yetkisi” olarak değiştirilmiş ve aynı maddeye “(5) Taşıma hizmetlerinin bu Yönetmelikte belirlenen usul ve esaslara uygun olarak gerçekleştirilebilmesi amacıyla, okul servis araçlarında elektronik izleme sistemleri kullanılması zorunluluğu getirilebilir. Elektronik izleme sistemlerinin kurulması ve kullanılmasına ilişkin usul ve esaslar Bakanlık tarafından belirlenir.” şeklinde fıkra eklenmiştir.

Aynı Yönetmeliğin geçici 1 inci maddesinin birinci fıkrasında yer alan “2020-2021”  ibaresi  “2022-2023” olarak değiştirilmiştir.

Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer ve hükümlerini Millî Eğitim Bakanı yürütür.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.