Öne Çıkanlar Kamu Birliği Konfederasyonu Kurum Takip Sistemi Veri Girişi yüz tanıma sistemi Hazine ve Maliye Bakanlığı engelli

Açık Öğretim Okulları 2020/1. Dönem Yüz Yüze Eğitim Sınavları (12 Şubat 2021)

Daire Başkanı Dr. Ahmet Vefa Güler imzalı resmi yazıda ''tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi ülkemizde de Koronavirüs (COVID-19) salgın sürecinin devam eden syri, eğitim ve öğretim faaliyetlerini olumsuz etkilemiştir. Buna göre Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısında alınan karar gereği okullarda yüz yüze eğitime kademeli olarak geçilmesi kararı alınmıştır.

Bu bağlamda, Koronavirüs (COVID-19) salgınının halen devam etmesi nedeniyle, Mesleki Açık Öğretim Lisesi ile Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin 2020/1. Dönem yüz yüze eğitimleri ve dolayısıyla da yüz yüze eğitim ders sınavları zamanında yapılamamıştır.

Öğrencilerin mağduriyetlerinin giderilmesi ve 2. dönem iş ve işlemlerinin zamanında yapılabilmesi için; 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı 1. dönem yüz yüze eğitim ile verilen derslerden dönem puanı oluşmayan Mesleki Açık Öğretim Lisesi ile Açık Öğretim İmam Hatip Lisesinde kayıtlı öğrencilere, bu derslerin sınavlarının 15 Şubat 2021 ile 26 Şubat 2021 tarihleri arasında yüz yüze eğitim veren okul/kurumlarca yapılması ve sınav sonuçlarının 5 Mart 2021 tarihi mesai bitimine kadar Açık Öğretim Okulları Bilgi Yönetim Sistemi'ne girilmesi Başkanlığımızca uygun görülmektedir.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.