Öne Çıkanlar engelli MEB öğretmen İşveren Vekili okullarda şiddet

Alan Değişikliğinde Açık Olan Tüm Normlar Gösterilsin

Genel Başkan Talip Geylan ve Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Dolğun imzalı resmi yazıda ''Bakanlığımızca 2 Aralık 2020 tarihinde ''2020 Yılı Alan Değişikliği Duyurusu'' yayınlanmıştır. Duyuruda belirtilen Başvuru ve Atama Takvimi'ne göre, alan değişikliği ön başvurusu 7-11 Aralık 2020 tarihleri arasında, tercih başvuruları 21-25 Aralık 2020 tarihleri arasında alınacak, atamalar ise 29 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirilecektir. Duyuruya göre alan değişikliği ön başvurusu onaylanan ve geçmek istediği alanda görev yaptığı ilde kontenjan belirlenen öğretmen ve eğitim kurumu yöneticileri, ''Tercih ve Atama'' sürecine ilişkin belirlenen takvim süresi içerisinde, ''Elektronik Tercih Formu'' aracılığıyla sisteme yansıtılacak eğitim kurumları arasından il içinde en fazla 25 eğitim kurumu tercihinde bulunabileceklerdir. 25 eğitim kurumu tercihinde bulunanlar tercih dışı seçenek olarak ''tercihlerim dışında kadromun bulunduğu ilçe içerisinde atanmayı istiyorum'', ''tercihlerim dışında il içerisinde atanmayı istiyorum'', ''tercihlerim dışında atanmayı istemiyorum'' seçeneklerinden birini mutlaka işaretleyeceklerdir.

Bu bağlamda, alan değişikliği yapmak isteyen öğretmenlerimizin bu süreçte herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına ülke genelinde açık olan tüm normların alan değişikliği tercihlerinde açık gösterilmesi hususunda gereğini arz ederiz.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.