Öne Çıkanlar Öğretmenlik Alanları Şaban Ayı Sureleri Yardımcı Personel Ramazan Pidesi Malzemeleri MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Ara Tatil Dönemi Seminerleri (27 Ekim 2022)

Genel Sekreter Latif Selvi ve Genel Başkan Yardımcısı Hasan Yalçın Yayla imzalı resmi yazıda ''Bakanlığınız tarafından açıklanan 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Çalışma Takvimi'ne göre; 14-18 Kasım 2022 tarihleri ara tatil dönemi olarak belirlenmiştir. İlgili yönetmelik hükümlerine göre öğretmenler, Kasım ve Nisan aylarında yapılacak ara tatillerde Bakanlıkça hazırlanan program dahilinde kendi okullarında mesleki çalışma yapmaktadırlar.

Bakanlığınızca 2020 yılından bu yana Mesleki Çalışma Programı'nın uzaktan eğitim yoluyla Öğretmen Bilişim Ağı (ÖBA) üzerinden gerçekleştirilmesi konusunda imkan ve fırsat verilmektedir. Mesleki çalışma programlarının uzaktan eğitim yoluyla gerçekleştirilmesi konusunda öğretmenlerimizden gelen talep karşılanmalıdır.

Bu itibarla öğretmenlerimizin 14-18 Kasım 2022 tarihlerinde yapacakları mesleki çalışmaların uzaktan eğitim yoluyla gerçekleştirilmesi hususunda gereğininin yapılarak neticeden Sendikamıza bilgi verilmesi konusunda gereğini arz ederiz.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.