Öne Çıkanlar A101 4 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Çocuk Gelişim ve Eğitim Öğretmenliği Mülakatın Kaldırılması Tamer Karadağlı öğretmen

"Arkadaş'' Tatil Kitapları (2 Temmuz 2021)

Genel Müdür Bakan a. Doç. Dr. Cem Gençoğlu imzalı resmi yazıda ''COVID-19 salgın sürecinden olumsuz etkilenen öğrencilerimizin korku ve kaygılarının giderilmesi ve verimli bir yaz tatili geçirmeleri amacıyla yapılan çalışmalardan biri olan ''ARKADAŞ Bilgiyle, Oyunla, Seninle Arkadaş'' kitapları 2020 yaz döneminde ilkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerimize ücretsiz olarak dağıtılmıştır.

İlkokul 1. sınıf düzeyinde ''oyun'' ve ''arkadaşlar'', 2. sınıf düzeyinde ''sosyal yaşam'', 3. sınıf düzeyinde ''merak'' ve ''macera'', 4. sınıf düzeyinde ise ''iletişim'' konularının yer aldığı tatil kitaplarının 2021 yaz tatili döneminde de öğrencilerimize dağıtımı uygun bulunmuştur.

Bu bağlamda, Bakanlığımız Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından basılarak ilinize ulaştırılan söz konusu kitapların, okul yönetimlerince, velilerimize bilgi verilerek, sınıf seviyelerine uygun bir şekilde ve salgına yönelik gerekli tedbirler alınarak öğrencilerimize ulaştırılması hususunda bilgilerinizi ve gereğini arz/rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.