Öne Çıkanlar Öğretmenlik Alanları Şaban Ayı Sureleri Yardımcı Personel Ramazan Pidesi Malzemeleri MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Bakan Özer'den Eğitim ve Öğretime İlişkin Son Açıklamalar

71 ilde eğitim öğretime 20 Şubat Pazartesi günü başlanacak. 48 bin 457 öğrencinin nakil işlemi gerçekleştirildi. 10 il içindeki hangi illerde ve ilçelerde eğitim öğretime başlanacağı değerlendirmesi 21 Şubat 2023 Salı günü kamuoyuyla paylaşılacak.

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ''Dün itibarıyla yeni bir karar daha aldık. Biliyorsunuz, bizim 81 ilde pansiyonlarımız var, yatılı öğrenci olarak öğrencilerimiz orada o imkânlardan yararlanıyorlar. Bu naklini aldıran, isteyen öğrenci, yatılı burslu olarak, ücretsiz olarak bu pansiyonlarımızdan da yararlanabilecekler. Şu ana kadar bizim 71 ildeki kapasitemiz 521 bin 735. Nakillerde kullananlarla birlikte 279 bin 998 kapasite şu anda öğrencilerimiz tarafından kullanılıyor. 241 bin 737 ilave kapasitemiz var. Nakillerini yapan ailelerden istirhamımız, bu imkânın farkında olsunlar ve çocuklarımızı pansiyonlarımıza yerleştirsinler. Ücretsiz olarak orada kalsınlar ve eğitim öğretimlerine devam etsinler.'' dedi.

Anahtar Kelimeler:
DepremMahmut Özer
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.