Öne Çıkanlar Maden Çalışanları psikolog ataması Milli Eğitim Bakanlığı Murat Kurum Mahmut Özer

Bazı Sorunların Çözümünde Sona Yaklaşılmaktadır

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı, ''Çalışma hayatında artık kronikleşmiş ve çözüme kavuşacağına dair umutların olmadığı birçok sorunu azim ve kararlılıkla sürdürdüğümüz mücadele ile çözüme kavuşturduk. Sözleşmeliler ve 3600 ek gösterge gibi, kamu görevlilerinin yıllardır çözüm bulunmasını istedikleri ve bekledikleri önemli sorunları toplu sözleşme masasına taşıdık. Bugün geldiğimiz aşamada ise çözüm bekleyen sorunlar artık çözüm noktasına oldukça yaklaşmıştır. Bütün bunların temelinde örgütlü gücümüz, kararlı mücadelemiz var. Türkiye’nin en genel yetkili sendikası olarak, çalışma hayatındaki güçlüklerin aşılması, çalışma şartlarının iyileştirilmesi, sorunların çözümü için var gücümüzle çalışıyoruz. 15 Mayıs’a kadar üye çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.

Ek göstergelere ilişkin düzenleme genel idare hizmetleri, ek göstergesiz memurlar, teknik hizmetler sınıfı dâhil bütün kamu görevlilerini kapsayacak şekilde yapılmalıdır. Komisyon toplantılarında emekli aylığı ile ikramiyelerin artırılması gerektiğini ifade ettik. Ek gösterge sisteminin yeni mağduriyetlere yol açmaması için çaba harcıyoruz.'' dedi.

Anahtar Kelimeler:
Ramazan Çakırcı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.