Öne Çıkanlar A101 4 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Koronavirüs Mahmut Özer öğretmen Çocuk Gelişim ve Eğitim Öğretmenliği

Birinci Dönem Ara Tatilinde Öğretmenler İdari İzinli Olacak

MEB 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Takvimi'ne göre, birinci dönem ara tatili 15-19 Kasım 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Yarıyıl tatili 24 Ocak-4 Şubat 2022 tarihleri arasındadır. İkinci dönem ara tatili 11-15 Nisan 2022 tarihleri arasındadır. Karneler 17 Haziran 2022'de dağıtılacak.

Birinci Dönem Ara Tatili'ne sayılı günler kala, görev yapan milyonlarca öğretmenin 15-19 Kasım 2021 tarihleri arasında idari izinde olup olmayacağı merak ediliyor. Konuya Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer açıklık getirdi.

Bursa'da açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Ara tatillerde öğretmenlerimizin mesleki gelişim eğitimleri var. Bu 15-19 Kasım tarihleri arasında eğitim ve öğretim ara tatilinde öğretmenlerimize mesleki gelişim eğitimi uzaktan eğitimle vereceğiz. Öğretmenlerimiz bu tarihler arasında okullara gelmeyecekler ve idari izinli sayılacaklar. Bunun müjdesini buradan vermek isterim. Öğretmenlerimiz çok gayret gösterdi onlar da dinlenmiş olacaklar" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.