Öne Çıkanlar Öğretmenlik Alanları Şaban Ayı Sureleri Ramazan Pidesi Malzemeleri Yardımcı Personel MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Deprem Bölgesi Yardım Malzemeleri Veri Toplama Modülü (9 Şubat 2023)

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdür V. Bakan a. Selvinaz Aydın imzalı resmi yazıda ''Ülkemizde 6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan ve on ilimizi etkileyen büyük deprem felaketi nedeniyle Genel Müdürlüğümüze bağlı halk eğitimi merkezleri ve olgunlaşma enstitüleri tarafından deprem bölgesine ulaştırılacak yardım malzemelerinin üretimine ve teminine yönelik çalışmalar yürütülmektedir.

Yapılan çalışmalar sonucunda bölgeye ulaştırılmak üzere hayat boyu öğrenme kurumlarımızca üretimi yapılan ya da temin edilen yardım malzemelerinin kayıt altına alınması ve takibinin yapılabilmesi için Bakanlığımız Veri Toplama Modülünde ''Deprem Bölgesi Yardım Malzemeleri'' formu oluşturulmuş ve kurum müdürleri ile müdür yardımcılarının girişlerine açılmıştır. Anılan forma https://veri.meb.gov.tr/FormaGir.aspx?5898 internet adresi üzerinden ya da Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri (MEBBİS) Modülü (https://mebbis.meb.gov.tr) üzerinden MEBBİS kullanıcı bilgileri ile giriş yapılabilecektir.

Hazırlanan formda 11 başlık altında üretimi yapılan, ''Diğerleri'' başlığı altında ise temin edilen yardım malzemeleri tanımlanmıştır. Kurum yöneticilerimiz ilgili formda gönderilen yardım malzemelerinin sayılarını türlerine göre günlük olarak işleyeceklerdir. Her gün için doldurulan formun ilk satırında ilgili günün tarihi seçilecektir.

Depremin etkilediği illerimiz hariç olmak üzere diğer 71 ilimizde bulunan halk eğitimi merkezi ve olgunlaşa enstitüsü müdürlüklerince ilgili formun günlük olarak doldurulması hususunda bilgilerini ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.