Öne Çıkanlar emekli KYK 464 Personel Alım İlanı Sözleşmeli Okul öncesi eğitim personel alımı

e-Sınav Oturum Saatlerinin Yeniden Düzenlenmesi (1 Temmuz 2021)

Genel Müdür Bakan a. Dr. Sadri Şensoy imzalı resmi yazıda ''Koronavirüs (COVID-19) salgınının sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla 14 Nisan 2021 tarihinde yayınlanan ''Kısmi Kapanma Tedbirleri'' Genelgesi kapsamında hafta içi saat 19.15'de yapılması gereken e-Sınav oturumları kapatılarak bu oturumlar yerine saat 16.45 oturumları açılmıştı.

Bahse konu olan salgın vakalarının azaltılmasına bağlı olarak İçişleri Bakanlığı'nca kademeli normalleşme tedbirleri uygulanacak olup bu doğrultuda yayımlanan İçişleri Bakanlığı'nın 27 Haziran 2021 tarihli Genelgesi ile 10.00-16.00 saatleri arasında uygulanmaya devam eden mesai saatleri uygulaması 1 Temmuz 2021 tarihi itibariyle sonlandırılmıştır.

Bu bağlamda; 5 Temmuz 2021 tarihi itibariyle içinde randevu verilmiş aday olmayan 16.45 oturumlarını kapatılacak ve bu oturumlar yerine saat 19.15 oturumları açılacaktır. İçinde randevu verilmiş adayların olduğu 16.45 oturumları ise yapılmaya devam edilecektir.

Ayrıca; son dönemlerde e-Sınava giren aday sayısındaki artış ve yaz aylarında meydana gelen aday yoğunluğuna paralel olarak sınava girecek adaylara çok ileri tarihlerde randevu verilmesi nedeniyle 05.07.2021 tarihinden itibaren ikinci bir düzenlemeye kadar hafta içi saat 18.00 ve 19.15'de yapılan e-Sınav oturumlarına ek olarak 20.30 oturumları da eklenecektir.

Bu bağlamda; e-Sınav oturum saatlerinde yapılan düzenlemelere ilişkin ilgili kurum ve kuruluşlar ile e-Sınav oturumlarında sınava giren adaylar ve bu oturumlarda görevlendirilen personele Genel Müdürlüğünüzce/Valiliğinizce duyuruların yapılması ve gerekli tedbirlerin alınması hususunda bilgilerinizi ve gereğini arz/rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.