Öne Çıkanlar Öğretmenlik Alanları Şaban Ayı Sureleri Ramazan Pidesi Malzemeleri Yardımcı Personel MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü

e-Sınav Oturumlarının Ertelenmesi (28 Mayıs 2021)

Genel Müdür Bakan a. Dr. Sadri ŞENSOY imzalı resmi yazıda "06 Haziran 2021 tarihinde Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınavının yapılacak olması nedeniyle söz konusu tarihte bulunan e-Sınav oturumları ileri bir tarihe ertelenmiş olup bu tarihe yeni sınav randevusu verilmemesi için sistem üzerinden gerekli düzenlemeler yapılmıştır.

Bu kapsamda söz konusu tarihte sınav randevusu bulunan adaylar ile görevi bulunan salon görevlilerinin konu hakkında bilgilendirilmesi, adaylara yeni sınav tarihlerinin bildirilmesi, adayların yeni e-Sınav giriş belgelerinin kurs müdürlüklerince düzenlenerek adaylara ulaştırılması için konu hakkında gerekli iş ve işlemlerin Müdürlüğünüzce takip edilmesi hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim." denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.