Öne Çıkanlar Öğretmenlik Alanları Şaban Ayı Sureleri Yardımcı Personel MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yetiştirilmek Üzere Yurt Dışına Gönderilecek Memurlara İlişkin Kontenjanlar

e-Sınav Oturumlarının Ertelenmesi (28 Nisan 2021)

Genel Müdür Bakan a. Dr. Sadri ŞENSOY imzalı resmi yazıda "Covid-19 virüsünün mutasyona uğrayan yeni varyantları sonrasında artan bulaşıcılığıyla birlikte Koronavirüs (Covid-19) salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla yeni tedbirlerin alınması gerekmiş ve 26 Nisan 2021 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde alınan kararlar doğrultusunda; halihazırda uygulanmakta olan kısmi kapanma tedbirlerine yeni önlemler eklendiği, 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19.00’dan itibaren 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05.00’e kadar tam kapanma dönemine geçileceği İçişleri Bakanlığının Genelgesi ile bildirilmiştir.

Bu kapsamda, 29 Nisan - 17 Mayıs 2021 tarihleri arasında bulunan e-Sınav oturumları 17 Mayıs 2021 tarihi ve sonrasına ertelenmiştir. Söz konusu tarihlerde e-Sınav merkezlerinde görevi bulunanlara SMS yolu ile bilgilendirme yapılmış olup adaylara ve ilgili kurumlara gerekli duyuruların yapılması hususunda bilgilerinizi ve gereğini arz/rica ederim." denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.