Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı Daimi Engelli İşçi akademik yükseltme ve atama ölçütleri Harika Ötesi iki Ayrı Lezzet Doçentlik Belgeleri

EBA'da Olmayan Herhangi Bir Şey Öğrencilerin Karşısına Çıkmayacak

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "sadece hafta sonu televizyonlardaki soru çözümü ve ders anlatımları bile tek başına yeterli. Bunların hepsi çocuklarımıza yardımcı olmak için söz konusu. Şuanda müfredatın tamamı geçerli. EBA'da olmayan herhangi bir şey sınavda öğrencilerin karşısına çıkmayacak. 

Nereye gitsem hangi velimizle ya da öğrencimizle karşılaşsam "Okullar ne zaman açılacak?" diye soruyorlar. Hiç bilemediğim bir soru ile karşılaşmanın duygusal zorluğunu çok yaşıyorum. Şuanda henüz daha yeterli bir düşüş olmadığını görüyoruz. Her bir sınıftaki öğrencimizin, öğretmenimizin ve velilerimizin temaslı olup olmadığını her gün inceliyoruz. 

Her şekilde değişikliği dikkate alarak düşünüyoruz. Biz son derece esnek bir yapı ile gitmeyi burada zaruri buluyoruz. Biz önümüzdeki süreçte gerekeni yapacağız. Velilerimizin durumunun farkındayız ve bunu sürekli illere bağlanarak onların durumunu yakından izleme imkanına sahibim. Bu sürecin iyileşmesi okulların açılması tamamen salgında ne kadar dikkatli olduğumuza bağlı. Denilse ki "Yarın okullar açılsın" biz her şeye hazırız ama risk varsa biz orada yokuz ama çözüm varsa hemen oraya atılıyoruz. 

Okulların açılması benim açımdan o kadar önemli ki. İşlerin rayına girmesi lazım. Çünkü uzaktan eğitim yüz yüze eğitimden kat kat daha zordur. Ne kadar isteğim arzum olursa olsun riski gördüğüm anda en yüksek freni ben yapıyorum. Farklı görüşlere sahip bilim adamları ve uzmanlarla görüştüğümüz zaman her şey değişiyor. Dolayısıyla herkesin görüşünü almak ve onlara danışarak kararlar almak zorundayız." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.