Öne Çıkanlar A101 26 Ocak 2024 Aktüel Ürünler Geliştirme ve Tasarım Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun 2024 Yılı Nisan Ayı Yay Burcu Aşk Yorumu Nitelikli Personel uzaktan eğitim

Eğitim Müfettiş Yardımcılığı Yarışma Sınavı Duyurusu (15 Nisan 2022)

Teftiş Kurulu Başkanı Bakan a. Metin Çakır imzalı resmi yazıda ''Artvin Valiliğinin (İl Milli Eğitim Müdürlüğü 12 Nisan 2022 tarihli ve E-61450790-903.02.01-47643091 sayılı yazısı ekinde yer alan, İliniz Hopa İlçesi Karadeniz Ortaokulu Müdür Yardımcısı Hüseyin Aydın'a ait 7 Nisan 2022 tarihli dilekçe incelenmiştir.

MEB Eğitim Müfettişleri Yönetmeliği ve 4 Nisan 2022 tarihinde yayımlanan Eğitim Müfettiş Yardımcılığı Yarışma Sınavı Duyurusundaki ''Yazılı Sınava Katılacaklarda Aranacak Şartlar'' başlığı altında açıklanan başvuru şartlarını taşıyanlar, 16-27 Mayıs 2022 tarihleri arasında sınav başvurularını yapabileceklerdir.

Sözlü sınava girmeye hak kazananların belirlenmesi sürecinde, yazılı sınavda alanları itibarıyla en yüksek puan alan adaydan başlamak üzere ilan edilen kadro sayısının iki katı aday sözlü sınava girmeye hak kazanacaktır. Bu süreçte yapılacak olan belirlemede, alanı ''Bilişim Teknolojileri'' olan öğretmenler, ''Mesleki ve Teknik Eğitim'' alanı içerisinde değerlendirileceklerdir. Bilgilerini rica ederim.'' denilmiştir.

KILAVUZ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.