Öne Çıkanlar Öğretmenlik Alanları Ramazan Pidesi Malzemeleri Şaban Ayı Sureleri Yardımcı Personel öğretmen

Eğitimde Bütünleştirme Zirvesi (29 Nisan 2022)

Genel Müdür Bakan a. Kemal Varın NUMANOĞLU imzalı resmi yazıda ''Ülkemizdeki kaynaştırma/bütünleştirme uygulamalarının kalitesini artırarak tüm öğrencilerin topluma entegrasyonunu sağlamak amacıyla Bakanlığımızın faydalanıcısı ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı AB ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığının sözleşme makamı olduğu "Bütünleştirici Eğitimin Geliştirilmesi Teknik Destek Projesi (BEGEP)" Genel Müdürlüğümüzce yürütülmektedir.

Proje kapsamında 21-22 Haziran 2022 tarihlerinde uluslararası bir katılımla kaynaştırma/bütünleştirme eğitimi ile ilgili farklı paydaşların bir araya gelerek akademik çalışmaların yer aldığı konferans, iyi uygulamaların paylaşıldığı atölye çalışmaları ve stant sunumlarından oluşan "Eğitimde Bütünleştirme Zirvesi" gerçekleştirilecektir. Ankara ATO Congresium'da gerçekleştirilecek olan zirvede okulların ve sivil toplum kuruluşlarının bütünleştirici eğitimi destekleyen iyi uygulamalarının sergileneceği fuar alanı oluşturulacaktır.

Okul/kurumlar bütünleştirici eğitimi destekleyen iyi uygulamaları (daha önce uygulanmış proje çıktıları, örnek uygulama, faydalı model, materyal geliştirme vb.) ile 25 Mayıs 2022 tarihine kadar begep.org/egitimdebutunlestirmezirvesi adresinden başvuru yapabileceklerdir. Başvurusu kabul edilen okul/kurumlardan Ankara dışından katılım sağlayan en fazla iki personelin konaklama ve yol giderleri proje bütçesinden karşılanacak olup başvuru koşulları, başvuru formu ve değerlendirme kriterleri ilgili web sayfasında paylaşılmıştır.

Söz konusu zirveye ait bilgilendirmenin ilinizdeki okul/kurumlara duyurulması hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.