Öne Çıkanlar Kurum Takip Sistemi Veri Girişi öğretmen Kamu Birliği Konfederasyonu Hazine ve Maliye Bakanlığı engelli

Evde veya Hastanede Eğitim Verenlere Belge Verilmesi (3 Şubat 2023)

Genel Müdür Bakan a. Fehmi Rasim ÇELİK imzalı resmi yazıda ''2022-2023 eğitim öğretim yılında öğrenim çağındaki öğrencilerimizin, sağlık problemi nedeniyle eğitimlerini kesintiye uğratmadan evde veya hastanede devam edebilmeleri için görevlendirilen öğretmenlerimiz olağanüstü gayret göstermiş ve özverili çalışmalarda bulunmuştur.

Bu kapsamda; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/A ile 4/B maddesi kapsamında görev yapan öğretmenlere ve ek ders ücreti karşılığında ders okutmak üzere görevlendirilenlere Bakanlık Makamının 27.01.2023 tarihli ve 69446590 sayılı oluru gereğince belge verilmiştir.

İlgililere verilen belgelere "Başarı Belgesi Modülü/Başarı Belgesi/Rapor Al" ekranından ulaşılabileceği, belgelerin ilgililere tebliğ edilmesi ve 4/A ile 4/B kapsamında istihdam edilen personelin özlük dosyasına konulmasını, 2022-2023 eğitim öğretim yılında evde veya hastanede eğitim yapan öğretmenlerden Bakanlık Makamının 27.01.2023 tarihli ve 69446590 sayılı oluru gereğince belge alamayanların, ekli listede istenilen bilgilerinin eksiksiz işlenerek 09.02.2023 mesai bitimine kadar Bakanlığımıza bildirilmesinin sağlanması hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.