Öne Çıkanlar engelli MEB öğretmen İşveren Vekili okullarda şiddet

Geylan Uzaktan Eğitim Konusundaki Son Kararı Değerlendirdi

Milyonlarca öğrenci, öğretmen ve velinin gözü kulağı uzaktan eğitimin devam edip etmeyeceği, yüz yüze eğitime tamamen ne zaman geçileceği konularındaydı. Konu netliğe kavuştuğuna göre Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, mevcut kararı değerlendirdi.

Yıl sonuna kadar yaşanacak süreçle ilgili Milli Eğitim Bakanlığı'nın kısa sürede açıklama yapacağını söyleyen Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, önemli olan  sürecin çocuklarımızın öğrenme kayıplarını minimum düzeyde tutacak ve eğitim çalışanlarının hak kaybına ve mağduriyetlerine meydan vermeyecek şekilde yönetilebilmesi olduğunu kaydetti.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, "Okullarımız, 31 Aralık’a kadar uzaktan eğitimle devam edecek. Tabii ki, hiç istemediğimiz bir durum. En büyük arzumuz ve duamız, tüm kademelerde yüz yüze eğitim imkanına kavuşmaktı. Ancak bir zorunlulukla karşı karşıyayız. Hiç şüphe yok ki, hayatta herşeyin telafisi vardır, tek vazgeçilmez olan çocuklarımızın ve toplumun sağlığıdır. Yılsonuna kadar yaşanacak süreçle ilgili MEB kısa sürede bir açıklama yapacaktır. Dileğim, çocuklarımızın öğrenme kayıplarını minimum düzeyde tutacak ve eğitim çalışanlarının hak kaybına ve mağduriyetlerine meydan vermeyecek tedbirlerle sürecin yönetilebilmesidir. Her kademedeki eğitim yöneticisinin bu hassasiyetle davranacağına inanıyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.