Öne Çıkanlar A101 4 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Koronavirüs Mahmut Özer öğretmen Çocuk Gelişim ve Eğitim Öğretmenliği

Görüş Talebi (15 Kasım 2021)

Genel Müdür V. Bakan a. Abdullah Süslü imzalı resmi yazıda ''Sosyal kültürel etkinlikler kapsamında, okul müdürlüklerince düzenlenecek gezi taleplerine pandemi süreci dikkate alınarak izin verilip verilemeyeceği hususunda Bakanlığımızın görüşüne ihtiyaç duyulduğuna dair 10 Kasım 2021 tarihli ve 36655219 sayılı yazınız ve eki incelenmiştir.

Koronavirüs etkilerinden korunmak amacı ile Bakanlığımıza bağlı resmi/özel okul ve kurumlarda öğrenci, öğretmen ve okul yöneticilerinin katılımı ile yapılması planlanan il/ilçe, ulusal ve uluslararası düzeydeki sosyal etkinliklerin (toplantı, çalıştay, sempozyum, konferans, forum, ödül töreni, spor müsabakası, yarışma vb.) tedbiren iptal edildiği Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün 12 Mart 2020 tarihli ve 5339784 sayılı yazısı ile bildirilmiştir. Yapılacak etkinliklerin bu kapsamda değerlendirilmesi hususunda bilgileriniz ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Anahtar Kelimeler:
Milli Eğitim Bakanlığı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.