Öne Çıkanlar engelli MEB öğretmen İşveren Vekili okullarda şiddet

Hastanede Eğitim Hizmeti (6 Nisan 2022)

Genel Müdür Kemal Varın Numanoğlu imzalı resmi yazıda ''Aydın ili Efeler ilçesi ... İlkokulu kadrosunda bulunan ve Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde görev yapmakta olan ... ''Öğrenci ve sosyal kişilik hizmetleri'' kapsamında ek ders ücreti ödenip ödenemeyeceği hususunda görüşün talep edildiği ilgi yazı ve ekleri Bakanlığımızca incelenmiştir.

Hastanede eğitim hizmetinden yararlanan özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilerin kayıtları e-Okul Yönetim Bilgi Sisteminde kayıtlı bulundukları okulda/sınıfta olup herhangi bir nakil işlemi yapılmamaktadır. Hastanede eğitim hizmeti normunda bulunan öğretmene tanımlı bir sınıf/şube sorumluluğu olmadığından, öğretmenin Personel Genel Müdürlüğü'nün 27 Ocak 2022 tarihli ve E-28892082-869-42216732 sayılı yazısının 9'uncu maddesi ''Öğrenci ve sosyal kişilik hizmetleri'' kapsamında değerlendirilerek bir görevi bulunmamaktadır. Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.