Öne Çıkanlar Öğretmenlik Alanları Şaban Ayı Sureleri Ramazan Pidesi Malzemeleri Yardımcı Personel MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü

İletişim Ağı Oluşturulması (8 Kasım 2021)

Daire Başkanı Bakan a. Dr. Ahmet İşleyen imzalı resmi yazıda ''14 Ekim 2021 tarihli ve E-45123216-60.08.01-34630570 sayılı yazımızda, İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerine yönelik özel alan yeterliliklerini geliştirmek, öğretmenler arasında bilgi ve tecrübe paylaşımına ortam hazırlamak, derslerin öğretiminde örnek ve özgün uygulamaları öne çıkararak niteliğini artırarak yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla Genel Müdürlüğümüzce bir dizi çalışmanın yapılmasının planlandığı, bu nedenle bahse konu çalışmaların yürütülmesinde aktif olarak katılım sağlayacak ve koordinatörlük yapacak İHL Meslek Dersleri Öğretmenleri koordinatörleri/okul zümre başkanları ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri ilçe zümre başkanlarının ad, soyad ve iletişim bilgilerine ihtiyaç duyulduğu belirtilmiş, söz konusu zümre başkanlarına ait bilgilerin güncellenerek Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Bilgi Takip Sistemi'ne (KTS) işlenmesi istenmişti.

Bu amaçla belirlenen zümre başkanları ile daha kolay iletişim sağlamak ve bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla Genel Müdürlüğümüzce iletişim ağı oluşturulmuştur.

Konu ile ilgili olarak ilinizdeki Anadolu İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmenleri okul koordinatörleri/zümre başkanları ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri ilçe koordinatörleri/zümre başkanlarının imza karşılığı bilgilendirilmesi ve Genel Müdürlüğümüzce oluşturulan iletişim ağına dahil olmalarının sağlanması, tereddüt edilen hususlarda Genel Müdürlüğümüz personeline ait aşağıda belirtilen telefon numaralarından bilgi edinilmesi hususunda gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.