Öne Çıkanlar öğretmen Milli Eğitim Bakanlığı Fatma AFYONCU Maden Çalışanları Murat Kurum

İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı Anastatüsünde Değişiklik Yapılmasına Dair Ana Statü

Yayımı tarihinde yürürlüğe giren, hükümlerini Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un yürüttüğü İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı Anastatüsünde Değişiklik Yapılmasına Dair Ana Statü'nün detayları belli oldu.

22/3/1995 tarihli ve 22235 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan İlkokul Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı Anastatüsünün 17 nci maddesinin birinci fıkrasına “c) Sandık yetkili mercilerince, Anastatü ve ilgili diğer mevzuat ile tanımlanan görevler kapsamında, Bakanlık merkez teşkilatı nezdinde yürütülecek iş ve işlemler, Bakanlık makamına arz ve makamın tensipleri doğrultusunda, taşra teşkilatı nezdinde yürütülecek iş ve işlemler ise ilgili Millî Eğitim Müdürlüklerince ifa olunur.” şeklinde bent eklenmiştir.

Aynı Anastatünün 20 nci maddesinin birinci fıkrasına “ı) Kurul ve organların asıl ve yedek üyelerinin görevleri, yeni üyeler seçilip göreve başlayıncaya kadar devam eder.” şeklinde bent eklenmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.