Öne Çıkanlar Öğretmenlik Alanları Ramazan Pidesi Malzemeleri Şaban Ayı Sureleri Yardımcı Personel öğretmen

Kantin İşletmeci Bilgileri (23 Kasım 2022)

Başkan Bakan a. Mehmet Fatih LEBLEBİCİ imzalı resmi yazıda ''Okul Aile Birliği Yönetmeliğinin Kiralama usulü ve işlemleri (20-5) maddesinin, "Kantin kiralama ihalelerine katılacak kişiler; ilgili esnaf odasından adına kayıtlı okul kantin işletmesi olmadığına ve ihalelerden yasaklama kararı bulunmadığına dair belgeyi ibraz eder." hükmüne aykırı olarak bazı okullarımızda kantinlerin işletilmesinde anılan yönetmelik maddesinin uygulanmadığı aynı kantin işletmecisine farklı ilçede veya başka okullarda kantin işletmeciliği verildiği tespit edilmiştir.

Bu kapsamda, Okul Aile Birliklerince kiraya verilen okul kantinlerini işleten kişilere ait bilgilerin girişi için TEFBİS Okul Aile Birliği Modülü menüsü içinde Kiracı Tanımlama bölümü bilgi giriş ekranına kantin işletmecilerine ait yeni imzalanan sözleşme ve kantin işletmeciliğine devam eden kantincilere dair güncel sözleşme bilgilerinin (Kantin Türü/Kiracı Tipi/Kiracı/Belgeleri/Kira Süresi/Sözleşme Tarihi/Başlama Tarihi/Bitiş Tarihi/Yıllık Sözleşme Tutarı) en geç 16 Aralık 2022 tarihine kadar ivedilikle TEFBİS sistemine kayıt edilmesi hususunda; Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.