Öne Çıkanlar Geliştirme ve Tasarım Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun A101 26 Ocak 2024 Aktüel Ürünler Nitelikli Personel 2024 Yılı Nisan Ayı Yay Burcu Aşk Yorumu uzaktan eğitim

Kantin Kiralama İşlemleri (29 Temmuz 2021)

Başkan Bakan a. Mehmet Fatih LEBLEBİCİ imzalı resmi yazıda "07.07.2021 tarihli ve 27937053 sayılı yazımız ile Bakanlığımıza bağlı okullarda bulunan açık alan, salon vb. yerlerin kiralanması konulu 18.06.2018 tarihli ve 11834689 sayılı yazımız yürürlükten kaldırılmış ve Bakanlığımıza bağlı okullarda okul aile birlikleri tarafından işlettirilecek veya işletilecek yerlerin Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliğinde hükme bağlandığı üzere yalnızca kantin vb. yerler için söz konusu olacağı bunun dışında kalan alanlarda ise (açık alan, salon vb. yerlerde) herhangi bir işlettirme ve işletme faaliyeti gerçekleştirilmeyeceği belirtilmişti.

07.07.2021 tarihli ve 27937053 sayılı yazımız ile Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliğinde hükme bağlandığı üzere; yalnızca kantin vb. yerler için işlettirme ve işletme faaliyetlerinin söz konusu olacağı, bunun dışında kalan alanlarda (açık alan, salon vb. yerlerde) herhangi bir işlettirme ve işletme faaliyeti gerçekleştirilmeyeceği belirtildiğinden bu tarihten önce (07.07.2021) kantin vb. yerler dışında kalan alanlar için (açık alan, salon vb. yerlerde) yapılan kiralama işlemleri sözleşme süreleri bitinceye kadar geçerliliğini koruyacak olup sözleşme süresinin bitmesiyle birlikte bu alanlara ilişkin herhangi bir işlettirme ve işletme faaliyeti gerçekleştirilmeyecektir." denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.