Öne Çıkanlar öğretmen Milli Eğitim Bakanlığı Fatma AFYONCU Maden Çalışanları Murat Kurum

Kayıt İşlemlerine Esas Belgeler (30 Eylül 2021)

Genel Müdür V. Bakan a. Sabahattin DÜLGER imzalı resmi yazıda ''Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini yürüten Açık Öğretim Ortaokulunun kayıt şartlarını taşıyan ve Açık Öğretim Ortaokuluna ilk defa kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerden öğrenim durum belgesi istenmektedir. Bu belgeler öğrencilerin ayrıldıkları veya mezun oldukları ilköğretim kurumları tarafından Döküman Yönetimi Sistemi (DYS) üzerinden resmi yazı şeklinde e-imzalı olarak da düzenlenmektedir.

Açık Öğretim Ortaokulu kayıt işlemlerinde; Döküman Yönetimi Sistemi (DYS) üzerinden resmi ve e-imzalı olarak düzenlenen kayıt işlemine esas öğrenim durum belgelerinde ıslak imza ve mühür aranmayacaktır.

Yazımızın ilinizde Açık Öğretim Ortaokulu ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemlerini yürüten halk eğitimi merkezi müdürlüklerine gönderilmesi hususunda; bilgilerini ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.