Öne Çıkanlar Maden Çalışanları psikolog ataması Milli Eğitim Bakanlığı Murat Kurum Mahmut Özer

Kızılay Haftası (20 Ekim 2021)

Daire Başkanı Bakan a. Serkan KOCABAŞ imzalı resmi yazıda ''Türkiye Kızılay Derneği Genel Müdürlüğü tarafından Türk Kızılay'ını ve faaliyet alanlarını gelecek nesillere tanıtmak, öğrenciler arasında gönüllülük ve Kızılaycılık bilincini geliştirmek amacıyla 29 Ekim-04 Kasım tarihleri arasında Kızılay Haftası Kutlanması amacıyla Bakanlığımıza bağlı kurumlarda öğrenim gören öğrencilerimize duyurulması talebi Genel Müdürlüğümüz evrak sisteminde kayıtlı 15.10.2021 tarihli ve 34822824 sayılı yazısı ile bildirilmiştir.

Detaylarına https://www.kizilay.org.tr /Kizilayhaftasi adresinden ulaşılabilecek söz konusu Kızılay Haftası Kutlamalarına ilişkin duyuru yazısı ekte gönderilmiştir. Bilgilerinizi ve gereğini arz ve rica ederim.'' denilmiştir.

Türkiye Kızılay Derneği Genel Müdürlüğü tarafından E-350638-410.99-166651 sayılı Kızılay Haftası konulu 13 Ekim 2021 tarihli Genel Müdür Dr. İbrahim Altan imzalı resmi yazıda ''İnsan ızdırabının dindirilmesi için 153 yıldır her koşulda toplumumuzun yardım edli ve iyilik hareketi olan Türk Kızılay'ını ve faaliyet alanlarını gelecek nesillere tanıtmak, öğrenciler arasında gönüllülük ve Kızılaycılık bilincini geliştirmek amacıyla her yıl 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında ükemizin dört bir yanında Kızılay Haftası kutlanmaktadır.

Bu kapsamda; şubelerimizin Türkiye genelindeki ilk ve orta dereceli okullarda sunum ve Kızılaycılık eğitimi gerçekleştirmeleri; öğretmenlerimizin öğrencilerini Kızılay hakkında bilgilendirmeleri ve Kızılay Haftası'nın okullarda şenlik havasında kutlanması hususunda desteklerinizi beklemekteyiz.

Öğretmenlerimiz ilkokul, ortaokul ve liselerde Kızılay Haftası'ndaki faaliyetlerinde istifade edebilecekleri sunum, video vb. çalışmalara ait bilgi erişimine https://www.kizilay.org.tr/Kizilayhaftasi adresinden ulaşabilir, aşağıdaki karekod veya bağlantı linkinden de Kızılay Haftası değerlendirme formunu doldurarak çalışmalarımızı geliştirmenizde katkı sağlayabilir. Konu hakkında iş birliğiniz ve desteğiniz için teşekkür eder, iyi çalışmalar dileriz.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.