Öne Çıkanlar Öğretmenlik Alanları Şaban Ayı Sureleri Ramazan Pidesi Malzemeleri Yardımcı Personel MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Kursiyer Sayısının Yetersiz Olduğu Durumlardaki Özel Kurslar Sınavının Yapılışı (12 Ağustos 2021)

Genel Müdür Bakan a. Muammer YILDIZ imzalı resmi yazıda "5580 sayılı Özel Öğretim Kurumları Kanunu kapsamında faaliyet gösteren kurslarda uygulanan programlar doğrultusunda verilen eğitimlerin inceleme ve kontrollerine, yapılacak seviye tespit, seviye tamamlama ve kurs bitirme sınavlarına, sınavlar için oluşturulacak komisyonlara, sınavlarda görevlendirilecekler ile görevlerine ve görevlendirilenlere ödenecek ücretlere ilişkin ilgi Yönergede, değişiklikler yapılmış ve Genel Müdürlük internet adresinin "Mevzuat" bölümünde ve "Duyurular" da yayımlanmıştır.

Özel Kurslar Sınav Yönergesi kapsamında yapılan sınavlardan, "Kursiyer sayısının yetersiz olduğu durumlarda yapılacak sınavlar" ile ilgili olarak söz konusu Yönergeye EK MADDE 1 hükümleri eklenmiş olup, yapılacak sınavlarda söz konusu hususların da göz önünde bulundurulması konusunda; bilgilerinizi ve gereğini rica ederim." denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.