Öne Çıkanlar Öğretmenlik Alanları Şaban Ayı Sureleri Ramazan Pidesi Malzemeleri Yardımcı Personel MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü

MEB 2021 Ocak Ayı Öğrenci Harçlıkları Yazısı (19 Şubat 2021)

Genel Müdür Cengiz METE imzalı resmi yazıda ''PTTBank ile Bakanlığımız arasında imzalanan yatılı ve burslu öğrencilere yapılan ödemelerin banka kanalıyla yapılmasını içeren protokol gereği 2021 yılı Şubat ayından itibaren yatılı öğrencilerin harçlıklarının banka kanalıyla ödenmesine başlanmıştır. Böylelikle pandemi döneminde yüz yüze eğitime ara verildiğinden yatılı öğrencilerin sosyal hakkı olan harçlıklarına daha kolay ve düzenli olarak bulundukları yere en yakın PTTBanktan erişimleri sağlanmıştır.

Yatılı öğrenciye yapılacak ödemelerin herhangi bir kesinti (kart, kart basımı, kart aidatı, ilk veriliş, yenileme, değiştirme ve hesap işletim ücreti vb.) yapılmadan ulaştırılabilmesi için pansiyonlu okullarda barınan parasız yatılı öğrencilerin PTTBank şubelerinden kartlarını temin etmeleri gerekmektedir.

Bilgilerinizi ve ilinizdeki Genel Müdürlüğümüze bağlı parasız yatılı öğrencisi bulunan tüm okul müdürlüklerinin bilgilendirmesi hususunda gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.