Öne Çıkanlar öğretmen Kamu Birliği Konfederasyonu Kurum Takip Sistemi Veri Girişi yüz tanıma sistemi Hazine ve Maliye Bakanlığı

MEB'den Hafız Öğrencileri İlgilendiren Resmi Yazı

Daire Başkanı Bakan a. Abdülhalik BAŞ imzalı resmi yazıda ''Genel Müdürlüğümüze bağlı belirli okullarımızda yürütülmekte olan Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi'nin daha sağlıklı yürütülmesi, hafızlığını bitirmiş öğrencilerin akademik başarılarının geliştirilmesi ve takibi amacıyla Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'ne bağlı Anadolu imam hatip liseleri ve imam hatip ortaokullarında öğrenim görmekte olan hafızlığını tamamlamış ve Diyanet İşleri Başkanlığınca yapılan hafızlık tespit sınavlarında başarılı olarak hafızlık belgesi almaya hak kazanmış öğrenci bilgilerinin güncellenmesine ihtiyaç duyulmuştur.

Buna göre, Genel Müdürlüğümüze bağlı imam hatip okullarında öğrenim görmekte olan, hafızlık belgesi almaya hak kazanmış ancak sisteme işlenmemiş öğrencilerin bilgilerinin e-Okul modülüne ivedilikle işlenmesi hususunda; gereğini ve bilgilerinizi rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.