Öne Çıkanlar Kurum Takip Sistemi Veri Girişi öğretmen Kamu Birliği Konfederasyonu Hazine ve Maliye Bakanlığı engelli

MEB'den Şube Müdürlerini İlgilendiren Açıklama

İşte Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü Hamza Aydoğdu'nun 513 şube müdürü ataması ve rotasyon hakkında yaptığı açıklama:

Rotasyon
Geçen yıl ertelemiştik. Bu yıl yapacağız. Bu hafta süresince de inşallah kılavuz çıkmış olacak. Şube müdürü rotasyonu yapılacak. İl müdür yardımcısı ve ilçe müdürlerini kapsamayacak. Şube müdürü rotasyonu mevcut yönetmeliğe göre uygulanacak.

513 şube müdürü ataması
Bugün bir toplantı yaptık. Merak etmesin o arkadaşlarımız, burada çok detaya giremeyeyim. Onunla ilgili bir toplantı yaptık. Neticesini gelecek hafta bütün arkadaşlara duyuracağız.

Müdür başyardımcısı
Sayın Bakanımız İsmet Yılmaz zamanında müdür başyardımcılığı kadrosunu yönetmelikten çıkardık ama norm kadro yönetmeliğinden çıkarmadık. Sayın Bakanımız da müdür başyardımcılığı kadrolarının durmasını istiyor. Bununla ilgili bir yönetmelik çalışmamız var. Okulların sayılarına göre bunlar tekrar okullara verilecek. Müdür başyardımcılığı köklü büyük okullarda o okulların yükünü alıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.