Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı Maden Çalışanları Fatma AFYONCU öğretmen Murat Kurum

MEB'den Yarışma Duyurusu

İlkokul için yarışma 20 - 23 Ekim 2020, Ortaokul için yarışma 24 - 27 Ekim 2020, Lise için yarışma 28 - 31 Ekim 2020 tarihleri arasındadır. Yarışmaya dair diğer ayrıntılar şöyle:

Siber Zeka internet sitesinde https://siberzeka.cbddo.gov.tr/ " “Siber Güvenlikte Milli Ruh” sloganıyla çıktığımız yolda, gelecekte ulusal siber güvenliğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın bu alanda yeterlilik kazanmasına önem veriyoruz. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi olarak Siber Farkındalık Ayı etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz #SiberZekaBilgiYarışması ile ilkokul, ortaokul ve lise kademesindeki öğrencilerimizin siber farkındalık düzeylerini arttırmayı hedefliyoruz. Her eğitim kademesi için yukarıda belirlenen tarihlerde; siber güvenlik konularını kapsayan 10 soruluk teste ulaşabilirsiniz. En çok doğru cevabı en kısa sürede veren öğrencilerimiz Ofisimiz tarafından hazırlanan sürpriz hediyelerin sahibi olacak. Sonuçları Ofisimizin sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz." açıklaması yer almaktadır.

Genel Müdür Bakan a. Dr. Cem GENÇOĞLU imzalı resmi yazıda "Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Siber Farkındalık Ayı etkinlikleri kapsamında Siber Zekâ Bilgi Yarışması ile ilgili ilkokul öğrencileri 20-23 Ekim, ortaokul öğrencileri 24-27 Ekim tarihleri arasında aşağıda verilen adreslerden giriş yaparak katılabileceklerine dair linkleri kademelerine ve tarihlerine göre öğrencilerimize ulaştırılması talebi bildirilmiştir. 

Duyurusuna; Siber Zekâ Bilgi Yarışması İlkokul Grubu: http://siberzeka.cbddo.gov.tr/index.php?r=survey/index&sid=257615&lang=tr, 

Siber Zekâ Bilgi Yarışması Ortaokul Grubu: http://siberzeka.cbddo.gov.tr/index.php?r=survey/index&sid=743514&lang=tr 

linkinden ulaşılabilecek olan ve çevrim içi olarak gerçekleştirilecek söz konusu etkinliğin; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Milli Eğitim Temel Kanunu ile Türk Milli Eğitiminin genel amaçlarına uygun olarak, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa ve yürürlükteki diğer tüm düzenlemelerde belirtilen hüküm, esas ve amaçlara aykırılık teşkil etmeyecek şekilde, denetimleri ilgili okul, ilçe/il millî eğitim müdürlükleri tarafından gerçekleştirilmek üzere, gönüllülük esasına göre yapılması hususunda bilgilerinizi ve gereğini arz ve rica ederim." denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.