Öne Çıkanlar öğretmen Kamu Birliği Konfederasyonu Kurum Takip Sistemi Veri Girişi yüz tanıma sistemi Hazine ve Maliye Bakanlığı

MEB'den Yürütmenin Durdurulması Kararı Yazısı

Genel Müdür Bakan a. Cengiz METE imzalı resmi yazıda "Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğünün 27.05.2021 tarihli ve 25625984 sayılı yazısı ve eki Karar incelenmiştir.

Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulunun 01/03/2021 tarih ve YD İtiraz No: 2021/116 sayılı kararı ile dava konusu Yönetmeliğin 164 üncü maddesinin ikinci fıkrasının (ç) bendinde yer alan "İzinsiz gösteri, etkinlik ve toplantı düzenlemek, bu tür gösteri, etkinlik ve toplantılara katılmak," ibaresi yönünden Yürütmenin Durdurulması Kararı (YDK) verilmiş olup söz konusu kararın uygulanması ve ilgililerin bilgilendirilmesi hususunda, bilgilerinizi ve gereğini arz ve rica ederim." denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.