Öne Çıkanlar Milli Eğitim Bakanlığı Maden Çalışanları öğretmen Fatma AFYONCU Murat Kurum

MEB Kurum Tanıtım Kılavuzu Yazısı (19 Şubat 2021)

Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Bakan a. Ubeydullah YENER imzalı resmi yazıda ''Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan ve uygulanmak üzere Bakanlığımızla paylaşılan yeni logomuzun, birim/kurum tabelaları başta olmak üzere dijital ve basılı tüm mecralarda Kurumsal Tanıtım Kılavuzuna uygun bir şekilde kullanılması gerekmektedir.

Birim, okul, kurum ziyaretleri ve kurumsal sosyal medya hesapları ile web sayfalarında yapılan incelemelerde Bakanlığımızın yeni logosunun kullanılmadığı veya Kurum Tanıtım Kılavuzuna uygun olmadığı görülmüştür.

Bu doğrultuda, kurumunuzun/birimizin başta tabela, flama, matbu evrak, dosya vb. basılı ve dijital alanlarında kullanılan Bakanlık logosunun; Mart 2020 tarih ve 2750 sayılı Tebliğler Dergisi’nde yayımlanan ve ayrıca Bakanlığımız web sayfası (https://www.meb.gov.tr/meb_duyuruayrinti.php?ID=17793) linkinde de yer alan Kurum Tanıtım Kılavuzu’na uygunluğunun kontrol edilmesi varsa hatalı uygulamaların düzeltilmesi hususunda gereğini arz / rica ederim.'' denilmiştir.

Kurum Tanıtım Kılavuzu için https://www.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2020_03/11160557_MEB_Kurum_Tanitim_Kilavuzu.pdf

Kurumsal Logo Kılavuzu için https://www.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2019_01/04172305_Milli_Egitim_Bakanligi_Logo_Kullanim_Kilavuzu.pdf

Kurumsal Logo PNG-Ai için https://www.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2019_01/04172433_T.C_MILLI_EGITIM_BAKANLIGI_LOGO-PNG-AI.rar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.