Öne Çıkanlar Kamu Birliği Konfederasyonu Kurum Takip Sistemi Veri Girişi yüz tanıma sistemi Haziran Dönemi İsteğe Bağlı Sözleşmeli

Mesleki Eğitimler 7 Güne Uzatıldı

2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı birinci ara tatilinde 15-19 Kasım 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen meslek çalışmalar uzaktan eğitim şeklindeydi. Mesleki eğitim süresi boyunca 16 farklı eğitim içeriğine EBA Platformu üzerinden erişim sağlanmıştı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ''Öğretmenlerimiz için ara tatilde 5 gün eğitim planlamıştık. Talep nedeniyle bu süre yetmedi. 5 günlük eğitimleri 7 güne uzattık. Öğretmenlerimizin mesleki gelişimi bizim en önem verdiğimiz konular arasında yer alıyor. Bu nedenle 20’ncisini 1-3 Aralık tarihlerinde gerçekleştireceğimiz Millî Eğitim Şûrası’nda da ele alacağımız 3 ana konudan birini de "öğretmenlerin mesleki gelişimi" olarak belirledik. 1 milyon 200 bin öğretmenimizin ihtiyaç ve ilgi duyduğu her konuda eğitim programlarıyla onlara destek olmayı sürdüreceğiz.'' dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.