Öne Çıkanlar Yenilikçi Araştıran ve Geliştiren Eğitimciler Derneği Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı Özel Eğitim Okulları Haftalık Ders Çizelgeleri 4B statüsü KYK 464 Personel Alım İlanı

Milli Eğitim Bakanlığı Personelinin Yer Değiştirmesi (7 Mart 2023)

Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Bakan a. Prof. Dr. Ahmet Tekin imzalı resmi yazıda ''Milli Eğitim Bakanlığınca yayımlanan 6785 Sayılı Cumhurbaşkanı Kararı İle Olağanüstü Hal İlan Edilen İllerde Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Olarak Görev Yapan Sözleşmeli / Kadrolu Öğretmen Ve Diğer Personelin Yer Değiştirme Duyurusu'nda Sağlık Mazereti Kapsamındaki Başvuru Başlığı altında 1.a) maddesinde talep edilen "Tedavi gerekliliğine ilişkin sağlık kurulu raporu ile hastalığın tedavisinin personelin görev yaptığı yerde mümkün olmadığına dair belge"nin, sağlık kurulu raporu yerine uzman hekim tarafından düzenlenmiş durum bildirir tek hekim raporu şeklinde verilmesi yeterli olup iş ve işlemlerin bu doğrultuda yürütülmesi gerekmektedir.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.