Öne Çıkanlar A101 4 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Koronavirüs Mahmut Özer öğretmen Çocuk Gelişim ve Eğitim Öğretmenliği

Ödül Verilmesindeki Kotaya Dair Görüş Talebi (29 Mart 2022)

Daire Başkanı Bakan a. Mehmet Punar imzalı resmi yazıda ''İliniz Üstün Başarı Belgesi alarak ödül almaya aday personel sayısının o yıl için ilinize verilen kontenjanı geçmesi durumunda Milli Eğitim Bakanlığı Personelinin Başarı Üstün Başarı Belgesi ve Ödül Verilmesine Dair Yönerge'nin 18. maddesi gereğince yapılan değerlendirme sonucunda oluşturulacak sıralama listesinin, ödül değerlendirilmesi için tamamının mı yoksa kontenjan oranında mı Valilik Makamına sunulacağı ve listenin tamamı sunulması durumunda kontenjan dışında kalan personelin bir sonraki yıl değerlendirmeye alınıp alınmayacağı hususunda tereddüde düşüldüğü belirtilerek görüş istenildiğine dair Denizli Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğünün 25 Mart 2022 tarihli ve E-39873195-903.08.01-46468649 sayılı yazısı incelenmiştir.

İlinizde Üstün Başarı Belgesi alarak ödül almaya aday personel sayısının o yıl için ilinize verilen kontenjanı geçmesi durumunda Milli Eğitim Bakanlığı Personelinin Başarı Üstün Başarı Belgesi ve Ödül Verilmesine Dair Yönerge'nin 18'inci maddesi gereğince yapılan değerlendirme sonucunda oluşturulacak sıralama listesinin, kontenjanı oranında Valilik Makamına sunulacağı ve sıralama listesinde kontenjanın dışında kalan personelin bir sonraki yıl yeniden değerlendirmeye alınabileceği hususunda bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.