Öne Çıkanlar emekli aylığı başkomiser KYK 464 Personel Alım İlanı 3600 ek gösterge Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı

Öğrenci Pansiyonlarında Barınma (2 Ağustos 2021)

Genel Müdür Bakan a. Cengiz METE imzalı resmi yazıda "Ülkemizde meydana gelen yangın, sel, deprem gibi felaketlerden zarar gören vatandaşlarımızdan ve afetlerde görev alan kamu personelinden barınma ihtiyacı olanların, okul müdürlükleri, ilçe veya il milli eğitim müdürlüklerine başvurmaları halinde Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Resmi Okullarda Yatılılık, Bursluluk Sosyal Yardımlar ve Okul Pansiyonları Yönetmeliği'nin 7 nci maddesinin 4 üncü fıkrası ve 35 inci maddesi kapsamında Bakanlığımıza bağlı resmi okul pansiyonlarında geçici olarak ücretsiz barındırılmalarına dair 02/08/2021 tarihli ve E-71287530-245.99- 28838132 Makam Onayı ekte gönderilmiştir. Bilgilerinizi ve gereğini arz ve rica ederim." denilmiştir.

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan E-71287530-245.99-28838132 sayılı 2 Ağustos 2021 tarihli Öğrenci Pansiyonlarında Barınma konulu Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK, Bakan Yardımcısı Mahmut ÖZER ve Genel Müdür Cengiz METE imzalı resmi yazıda "Ülkemizde meydana gelen yangın, sel, deprem gibi felaketlerden zarar gören vatandaşlarımızdan ve afetlerde görev alan kamu personelinden barınma ihtiyacı olanların, okul müdürlükleri, ilçe veya il milli eğitim müdürlüklerine başvurmaları halinde Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı Resmi Okullarda Yatılılık, Bursluluk, Sosyal Yardımlar ve Okul Pansiyonları Yönetmeliği'nin 7 nci maddesinin 4 üncü fıkrası ve 35 inci maddesi kapsamında Bakanlığımıza bağlı resmi okul pansiyonlarında geçici olarak ücretsiz barındırılmalarının uygun olacağı değerlendirilmektedir.

Makamlarınızca da uygun görüldüğü takdirde; Bakanlığımıza bağlı resmi okul pansiyonlarında, kamu personeli ile barınma ihtiyacı olan vatandaşlarımızın geçici olarak ve ücretsiz barındırılmalarını olurlarınıza arz ederim." denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.