Öne Çıkanlar A101 4 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Çocuk Gelişim ve Eğitim Öğretmenliği Mülakatın Kaldırılması Tamer Karadağlı öğretmen

Öğretmen Servis Ücretleri (23 Mart 2022)

Genel Müdür V. Levent Özil imzalı resmi yazıda ''Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası'nın toplu ulaşım ve lojman imkanı bulunmayan köy okullarında görev yapan öğretmenlere ulaşım yardımı imkanı ile ilgili kurum ve kuruluşlar ile gerekli çalışmaların yapılarak toplu ulaşım imkanı sağlanması talebine ilişkin Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası'nın 25 Şubat 2022 tarihli ve 00/04/269 sayılı yazısı incelenerek Ek'te gönderilmiştir.

Bilgilerinizi ve toplu ulaşım ve lojman imkanı bulunmayan merkeze uzak köy okullarında görev yapan öğretmenlerimize ulaşımda yaşadıkları sorunların çözümü için gerekli desteğin verilmesi hususunda gereğini arz ve rica ederim.'' denilmiştir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.