Öne Çıkanlar Geliştirme ve Tasarım Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun A101 26 Ocak 2024 Aktüel Ürünler Nitelikli Personel 2024 Yılı Nisan Ayı Yay Burcu Aşk Yorumu Milli Eğitim Bakanlığı

Öğretmenler 2021 Yılı İl Emri Talep Ediyor

İkinci aşama olan tercihler 18-22 Ocak 2021 tarihleri arasında alınacak, atamalar 26 Ocak 2021 tarihinde yapılacak, tebligat ve ilişik kesme işlemleri 26 Ocak 2021 tarihinden itibaren yapılacak.

2. aşama başvurularda okul/kurum bazlı tercihler yapacak öğretmenler yeteri kadar kontenjan açılmamasından dolayı mağdur olmak ile karşı karşıya. Dolayısıyla öğretmenler özür grubu atamalarında il emri verilmesini talep ediyorlar.

İl emri verilmesini talep eden öğretmenler "Sayın bakanım il dışı özür grubu 26 Ocak‘ta İl emri ile ailesine kavuşsun. Bu zor pandemi sürecinde artık ailemizle aramızda bin küsür kilometre olmasın. Lütfen sesimizi duyun." diyor.

İl emri bekleyenler CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya'ya çağrıda bulunuyor ve "Sayın vekilim bizler il dışı özür grubu atamasına başvuran öğretmenleriz.26 Ocak‘ta normlar yüzünden mağdur olmak istemiyoruz.İl emri uygulanırsa ailemize kesin olarak kavuşacağız. Bununla ilgili Milli Eğitim Bakanlığı'na soru önergesi vermenizi talep ediyoruz." diyor.

Öğretmenlerin aile bütünlüğünün sağlanması konusunda gerekli adımların atılmasını diliyor talebi destekliyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Seçil 3 yıl önce

Vekilimiz Burcu Köksal soru önergesi verdi olumlu bir cevap bekliyoruz il emri ile ailemize kavuşmak istiyoruz.

Avatar
Buket 3 yıl önce

Biz yıllardır mesafelerde kaybolduk aile olmayı unuttuk. Artık yarım dönem bile bize bir asır gibi geliyor. İl emri kesinlikle gelmelidir.

Avatar
Cansel 3 yıl önce

Son yılların en yıpratıcı döneminde atanan sözleşmeli öğretmenlerdik ve ya işini ya eşini diye önümüze iki seçenek sunuldu. Biz işimizi seçtik ve sabrettik. Artık kadromuzu aldık ve norm ve yüksek hizmet puanı engeline takılmadan ailelerimize kavuşmak istiyoruz. Mazeretimiz en temel hakkımızdır ve bunun sağlanması için İl Emri Şart.

Avatar
Ece 3 yıl önce

Ailemizle olmayı istemek bizim en doğal hakkımız. İl emri şart!

Avatar
Mustafa T. 3 yıl önce

İl emri talep ediyoruz!

Avatar
Nurgül 3 yıl önce

Aile bütünlüğümüz bozulmasın. 3,5 yıllık hasret sona ersin. 1400 km uzaklıktan aile olunmuyor. 26 ocak günü tüm kadrolu öğretmenlere il emri verilmesi ile bayram gunu olsun

Avatar
Hülya 3 yıl önce

Aile olmak en büyük mazeretimiz il emri verilerek tayinimiz yapılmalı.

Avatar
Dilek 3 yıl önce

Artık ağlamaktan gözümde yaş kalmadı. Birileri bizi de görmeli artık. Şu zorlu süreçte ailemizden çok uzakta maddi ve manevi olarak çökmüş durumdayız. Sayımızın az ya da çok olması önemsenmemeli. Bir kişi bile yaşamamalı bu durumu. Empati kursun sayın yetkililer yaşadığımız çok zor bir durum bizi ancak İl emri kurtarabilir